onsdag den 11. april 2012

Pasta med grøntsager og rejer


Idag var det min tjans, at finde på aftensmad. Et hurtigt kig i køleskabet i morges viste squash, rødløg, hvidløg og fløde. På vej hjem fra arbejde supplerede jeg med champignon, store frosne rejer og frisk pasta.
Resultatet ses ovenfor og fremgangsmåden var som følger:

Til 2 personer
250 g frisk pasta koges imens nedenstående tilberedes.

2 fed hvidløg, hakkes
1 squash i mindre stykker
1 rødløg i tynde både
250 g champignon, renses og de største halveres.

Grøntsagerne svitses i olie til de er næsten møre, men stadig har lidt bid. Der krydres med salt, peber og paprika efter smag.

ca 1 dl fløde og
lidt mælk (mængden afhænger af hvor meget sovs du vil have) hældes på panden. Dette koges op.

Hvis man ønsker sovsen tykkere jævnes den inden
ca 200 g rejer kommes i. Det hele varmes igennem og smages til. Retten er rimelig mild, så hvis der ønskes en kraftiger smag, må du prøve dig frem med andre krydderier.

Til sidst vendes pastaen i sovsen og så er der klar til serveringen.
Velbekom:o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar