mandag den 16. februar 2015

Madplan uge 8

Sidste uge fløj af sted med praktikstart, og inden jeg havde set mig om var det lørdag. Jeg havde glemt alt om, at jeg gerne vil dele min madplan med jer. Nu er der lidt ro på igen, jeg er faldet godt til i praktikken og nyder hverdagen, samt følelsen af at udrette noget og ikke bare ''fise-husleje-af-derhjemme''. Så her kommer denne uges madplan:

Mandag: Karbonder og grønærter, lynstegte grønsager og kartofler.
Tirsdag: Rester
Onsdag: Helstegt rødspætter med kartofler, råkost og persillesovs.
Torsdag: Kartoffelmos med millionbøf
Fredag: Kyllingebryst i ovnen, sovs og bagte rodfrugter.
Lørdag: Ikke planlagt endnu :o)
Søndag: Medisterpølse, brun sovs, kartofler og rødkålssalat.

Vi kan godt lide helt traditionelt dansk mad, med sovs og kartofler, som mine madplaner også afspejler, men jeg elsker grønsager og vil gerne have det. Bloggen Vanløse Blues har inspireret mig en del på det sidste, hun er nemlig begyndt at lave madplaner med indkøbsliste, opskrifter og det hele, på mad der er lækkert og nemt at lave ''low carb'' uden at der bliver fanatisk.
Så jeg overvejer kraftigt, at vi fra næste uge skal afprøve mindst en af hendes opskrifter om ugen og gerne to. Jeg mangler nemlig lidt inspiration til, at få drengene i huset til at spise flere grønsager!

Bagningen i denne uge bliver både glutenfrie knækbrød, glutenfrie boller og rugbrød, da fryseren er ved at være tom. Og så vil jeg måske eksperimentere med en kartoffelmazarinkage, jeg har set på en blog, den må kunne laves glutenfri! :o)